tiistai 23. elokuuta 2016

Pako, kausi 2

Varoitus! Teksti saattaa sisältää juonipaljastuksia, eli lukeminen omalla vastuulla!Toinen kausi, pako jatkuu, vankilan ulkopuolella. Kausi saa alkunsa siitä kun vankikarkurit juoksevat pakoon vankilan vartijoita sekä muita etsijöitä. Toiminta siis alkaa heti ja ottaa katsojan kiinnostuksen itselleen. Erilaisia kommelluksia sattuu ja tapahtuu, eli siinä suhteessa tämä toinen kausi ei eroa ensimmäisestä. Suurimpana erona on uusi ympäristö ja uusi tavoite, selviytyä hengissä. Sarjaan astuu myös mukaan uusi hahmo, FBI-agentti Alexander Mahone (William Fichtner), jonka tehtäväksi tulee napata karkurit.
     Ensimmäisestä kaudesta poiketen tämä kausi oli mielestäni hieman tylsä ja yksitoikkoinen. Toki joka jaksossa tapahtui jotain, mutta jotain tästä kaudesta jäi mielestäni uupumaan. Tässä kaudessa oli mukavaa katsoa kuinka Mahone yritti ajatella kuin karkurit ja selvittää Michaelin ajatustenjuoksua. Moni karkuri jäi kiinni tai kuoli, mutta Michael ja Lincoln olivat aina yhden askeleen edellä FBI:ta.
     Kaudessa sattuu ja tapahtuu ja uusia hahmoja vilisee joka kolosta. Toki myös vanhoja poistuu hyvin paljon, tietenkin. Ja sitten on muutama sellainen hahmo, joiden tarkoitus sarjassa muuttuu hyvin paljon ensimmäiseen kauteen verrattuna.
     Ihan totaalisesti en kuitenkaan joutunut pettymään. Olen aina hyvin varauksellinen sarjojen toista kautta kohtaan, sillä yleensä siinä kohtaa homma muuttuu väkisin tehdyksi. Tällä kertaa näin ei kuitenkaan ollut, vaan kauden katsoi ihan mielellään.

Jakson kesto: 43min
Jaksojen määrä: 22
Julkaisuvuodet: 2006-2007
Esityskanava: FOX (Yhdysvallat), MTV3 (Suomi)
Genre: toiminta, jännitys, draama
Arvosana: ****½


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti