sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Pako, kausi 4

Varoitus! Teksti saattaa sisältää juonipaljastuksia, eli lukeminen omalla vastuulla!Juoni tiivistyy. Perhe yhdistyy. Jätetään jäähyväiset. Neljäs ja tällä hetkellä viimeinen kausi tehtiin päättämään koko sarja, eikä siinä suhteessa tarvitse pettyä. Salaisuudet paljastuvat ja Yhtiö kukistetaan. Michaelin ja hänen ystävien tehtävänä on toimittaa Scylla, Yhtiön suurin salaisuus julkisuuteen. Palkintona siitä, heidän rikosrekisterinsä puhdistettaisiin. Ongelmitta ei tämäkään projekti onnistu, mutta lopulta Scylla on heillä. Michaelin ja Lincolnin kauan kateissa ollut äiti astuu kuvaan ja Saralla on salaisuus jonka hän haluaa pitää salassa. Kauden aikana myös selviää, että Michaelilla on sairaus ja hän joutuu leikkaukseen.
     Kauden loppu on yksi surullisimmista, sillä jokainen sarjan henkilö oli aivan mahtavia. En tiedä mitä muuta sanoisin. Tämä kausi on yksi parhaimmista lopetuksista, mitä olen nähnyt. Enkä olisi yhtään surullinen jos tämä tarina olisi päättynyt tähän. Nyt vain sen viidennen kauden kohdalla toivon todella, ettei se pilaa kaikkea.
     Mutta, tämä jos mikä näistä neljästä kaudesta oli täynnä jännitystä ja toimintaa ja draamaa. Juoni mutkitteli niin monenlaisia kuvioita, että välillä piti oikein keskittyä pysyäkseen perässä. Kaikki tuntui liittyvän toisiinsa viimeistään lopussa, eikä kysymyksiä jäänyt mieleen pyörimään. Nyt on sitten aika etsiä seuraava sarja, mikä on yhtä koukuttava ja hyvin tehty.

Jakson kesto: 43min
Jaksojen määrä: 24
Julkaisuvuodet: 2008-2009
Esityskanava: FOX (Yhdysvallat), MTV3 (Suomi)
Genre: jännitys, toiminta, draama
Arvosana: *****


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti