perjantai 9. syyskuuta 2016

Teen Wolf, kausi 2

Varoitus! Teksti saattaa sisältää juonipaljastuksia, eli lukeminen omalla vastuulla!

Kuvahaun tulos haulle teen wolf season 2
     Ensimmäinen kausi päättyi siihen, että kaksi uutta nuorta sai pureman. Toinen vanhalta alfalta ja toinen uudelta. Toinen kausi lähti liikkeelle siitä, että nämä kaksi alkoivat muuttua. Mutta mitä heistä tulikaan.
     En voi sanoin kuvailla sitä helpotuksen määrää minkä koin, kun ensimmäisen jakson kohdalla sain vihdoin kuulla kunnollisen tunnusmusiikin ja nähdä tunnusvideon. Sarja vain ei tunnu sarjalta, jos toista näistä ei ole. Ja vihdoin molemmat on saatu kasattua yhteen ja vielä liitettyä jokaiseen jaksoon.
     Kautena tämä toinen oli paljon nopeatempoisempi kuin ensimmäinen, mikä on vain ja ainoastaan hyvä asia. Viimein sarjaan alkoi myös hiipiä se kauhu, mikä genren kautta kuuluukin tulla esille. Ensimmäisessä kaudessa sitä ei valitettavasti vain ollut. Tämän kauden kautta kuitenkin lähti uudet tuulet puhaltamaa, hyvin monellakin tapaa.
     Kauden aikana saatiin tutustua hyvin moneen uuteen jäseneen (niin ihmiseen, metsästäjään kuin muodonmuuttajaankin). Koko kauden jatkuva etsintä ja harjoittelu kiteytetään viimeisiin jaksoihin. Ja näin, hyvät naiset ja herrat, luodaan eeppinen lopetus kaudelle. Tässäkin kaudessa, kuten edeltäjässään, luottamus oli kovilla yhdellä jos toisellakin ja epätoivo nakersi melkeinpä jokaista. Tässä kaudessa kaikki oli suurempaa ja vaarallisempaa.
     Kauden aikana myös monen salaisuudet tulivat julki. Murhaajien ja murhaaja etsivien. Murhaajien apulaisten ja murhaajan etsivien apulaisten. Eli toisien sanoen kaikkien, kenelle oli jokin salaisuus. Mikä olisikaan parempi tapa lopettaa kautta ja lähteä siitä rakentamaan uutta. Uudelta, puhtaalta pöydältä niin, että kaikilla on kaikki tarvittava tieto.
     Ja en voi olla mainitsematta yhtä asiaa, jonka huomasin toisessa jaksossa (kun jaksoa oli kulunut noin viitisentoista minuuttia). Stiles mainitsi Scottin vinon leuasta! Sarja siis vain parani tämän lausahduksen myötä omissa silmissäni. Mutta nyt, pitemmittä puheitta on aika jatkaa kolmanteen kauteen. Ja toivoa, että se on yhtä hyvä tai jopa parempi kuin tämä kausi.
     Ja ai niin. On minun vielä mainittava yksi asia. Taistelukohtaukset. Ne näyttävät niin tekaistuilta, että ei mitään rajaa. Toki ymmärrän, että jokainen taistelukohtaus on tekaistu, mutta olisiko ollut niin vaikeaa saada ne näyttämään edes hieman luonnollisemmilta? Toki tämä voi olla sellainen asia joka ärsyttää vain minua, mutta halusin kuitenkin tuoda asian esille.

Jakson kesto: 40min
Jaksojen määrä: 12
Julkaisuvuosi: 2012
Esityskanava: MTV (Yhdysvallat)
Genre: kauhu, toiminta, draama
Arvosana: ****

Kuvahaun tulos haulle teen wolf season 2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti