keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Game of Thrones, kausi 2

Huom! Teksti sisältää juonipaljastuksia, eli lukeminen omalla vastuulla!
Kuvahaun tulos haulle game of thrones season 2

     Talvi lähenee. Sota laajenee. Epäilykset kasvavat. Sitä kaikkea ja paljon muuta on Game of Thronesin toinen kausi. Uusia hahmoja vilisee yhtä paljon kuin ensimmäisessäkin kaudessa. Ihmisiä kuolee. Veri virtaa. Kansa suuttuu. Liittoja sovitaan ja puretaan. Seksiä harrastetaan. Mitä muuta voisikaan olettaa tältä sarjalta? Samalla kuitenkin juoni etenee ja tiivistyy. Paljon tapahtuu, eikä kaikkia asioita muista ensimmäisen katselukerran jälkeen. Kuka petti ja kenet? Kuka oli kenenkin lapsi?
     Toisessa kaudessa uusi kuningas on jo ehtinyt tottua omaan kuninkuuteensa. Hän saa uuden Uskotun, kenestä ei niinkään pidä. Lannisterien sota Starkeja vastaan jatkuu. Meren toisella puolen Lohikäärmeiden äiti vapauttaa orjia ja kerää itselleen armeijaa. Valtaistuimelle haluavia ilmaantuu lisää, Stannis Baratheon. Tämä onkin ehkä tärkein asia koko kaudessa. Valon jumalan palvelija Melisandre auttaa Stannisia pääsemään valtaan. Kausi huipentuu suureen taisteluun Kuninkaansatamassa, vastakkain ovat Stannis sekä Joffrey. Samalla Muurilla sattuu ja tapahtuu. Eli kaikkialla tapahtuu. Ja siinä sitten yrittää pysyä perässä, että missä tapahtui mikäkin.
     Jännitystä siis mahtuu hyvin paljon tähänkin kauteen. Jokaisessa jaksossa tapahtuu jotain. Eikä lopettaminen ole helppoa, vaan haluaa tietää miten homma jatkuu.

Jakson kesto: 55min
Jaksojen määrä: 10
Julkaisuvuosi: 2013
Esityskanava: HBO
Genre: draama, fantasia
Arvosana: ****

Kuvahaun tulos haulle game of thrones season 2 cast

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti