keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Game of Thrones, kausi 3Huom! Sisältää juonipaljastuksia, lukeminen omalla vastuulla!
Kuvahaun tulos haulle game of thrones season 3

Kolmas kausi pitää sisällään paljon, kuten kaksi edellistäkin kautta. Juoni tiivistyy entisestään ja katsoja joutuu miettimään, että kuka on elossa vielä kauden päätyttyä. Kuninkaansatamassa, meren toisella puolen, Muurilla ja Pohjoisessa vallitsee suuret muutoksen tuulet.
     Näistä kausista tämä on ehkä sellainen, mistä itse pidin vähiten. Paljon tapahtui. Paljon sellaista mikä ei ollut katsojan mieleen. Kausi alkaa sillä kun Yövartion partio on Muurin toisella puolen. Heistä yksi, Jon Snow, joutuu Villien leiriin. Hän kamppailee elämästään ja saa lopulta Villit riittävän luottavaisiksi. Samalla Kuninkaansatamassa vaaditaan perintöä. Meren toisella puolen Daenerys tapaa Tahrattomat.
Kuvahaun tulos haulle game of thrones season 3 cast     Kauden edetessä monia kuolee. Sellaisiakin, kenelle ei kuolemaa toivoisi. Ketkä eivät sitä ansaitse. Jokainen yrittää selvitä hengissä. Kukaan ei luota vieressä istuvaan. Eniten minua itseäni ottaa päähän Starkin suvun koemat vastoinkäymiset. Heillä ei tunnu kenelläkään menevän hyvin. Toki toisilla menee paremmin kuin toisilla, sillä kaikki eivät sentään kuole ihan heti. Kauden toiseksi viimeisin jakso saa kyyneleet silmiin kun hät eivät mene ihan odotetusti. Liittolaisista tulee vihollisia nopeammin kuin silmiä ehtii räpäyttämään.

Jakson kesto: 55min
Jaksojen määrä: 10
Julkaisuvuosi: 2013-2014
Esityskanava: HBO
Genre: draama, fantasia
Arvosana: ****

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti