keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Game of Thrones, kausi 5

Huom! Teksti saattaa sisältää juonipaljastuksia, eli lukeminen omalla vastuulla!
Kuvahaun tulos haulle game of thrones season 5

Itku-potku-raivari. Sellainen olo nyt on. Kauden viimeisen jakson jälkeen. Kaiken sen jälkeen mitä tässä sarjassa on sattunut ja tapahtunut, tämä kausi ja viimeinen jakso veivät voiton kaikessa.
     Neljännen kauden jännittävä päätösjakso oli jotain, mitä en ollut odottanut. Viides kausi kuitenkin päihitti vielä senkin mahtavilla tapahtumilla ja mahtavilla maisemilla. Tyrionin pako ei mene aivan suunnitellusti, mutta hän pääsee määränpäähänsä, lopulta. Lannisterin suku kokee kolahduksia, monia, sitä mukaa kun kausi menee eteenpäin. Daenerys kohtaa haasteita valtaamissaa kaupungeissa, kun isännät eivät halua alistua hänen tahtoonsa. Myös Pohjoinen ja Muuri kokevat paljon yhdellä kertaa. Kaikki saavat oman palansa epäonnen-kakusta. Halusivat he sitä tai eivät. Samalla moni unohtaa hokea talven saapumisesta.
     Kiteytettynä tämä viides kausi kuvastaa mielestäni sitä hetkeä, kun kaikki haluavat onnistua ja voittaa, mutta kukaan ei pääse loppuun asti tavoitteissaan. Kaiken keskellä kuitenkin toivo pysyy tiettyjen sydämissä ja tarina jatkuu kaikesta huolimatta.

Jaksojen määrä: 10
Jaksojen kesto: 50min
Julkaisuvuosi: 2015
Esityskanava: HBO, YleTV2
Genre: draama, fantasia
Arvosana: ****½

Kuvahaun tulos haulle game of thrones season 5 cast

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti