perjantai 4. marraskuuta 2016

Jane the Virgin, kausi 1

HUOM! Teksti sisältää juonipaljastuksia, eli lukeminen omalla vastuulla!

Kuvahaun tulos haulle jane the virgin season 1

Naurua. Itkua. Ironiaa. Mitä muuta voisikaan kaivata rentoihin sunnuntai-iltoihin? Jos tämä paketti kelpaa, niin suosittelen lämpimästi omaperäistä ja hymyn huulille saavaa Jane the Virgin -sarjaa. 
Itse aloitin tämän sarjan katsomisen vuosi sitten, mutta en ehtinyt katsoa kovin pitkälle kun kiinnostus lopahti. Nyt tämä sarja tuli uudestaan vastaan ja päätin antaa sille toisen mahdollisuuden. Minkä seurauksena odotan nyt kovasti, että Netflix päättäisi julkaista myös muut kaksi ilmestynyttä kautta tämän ensimmäisen perään.
Kuten sanoin, tämä sarja saa hymyn huulille. Jokaisessa jaksossa sattuu ja tapahtuu. Tarina menee eteenpäin omalla painollaan, tuoden jokaiseen jaksoon vähän jotain yhdistävää tekijää irrallisten tapahtumien keskelle. 
Ja sarjan idea? Tämä sarja kertoo Jane -nimisestä naisesta joka tulee raskaaksi. Vahingossa. Ollessaan vielä neitsyt. Toiselle miehelle kuin sille jonka kanssa seurustelee ja on kihloissa. 
Eihän tästä kokonaisuudesta voi syntyä kuin täydellisyyttä. Katastrofin muodossa. Ensimmäisen kauden aikana päästään näkemään koko yhdeksän kuukauden raskaus aina hedelmöityksestä synnyttämiseen. Ja siinä välillä ehtii jos vaikka kuinka monta suhdetta alkamaan ja loppumaan. Juonia ehditään punoa. Rikollisia saadaan kiinni. Ihmisiä kuolee.
Eli toisin sanoen, rauhallisen illan viihdettä. Tätä katsoessa ei paljoa tarvitse ajatella, eikä asioita erikseen muistella. Koska kyllä, tässä sarjassa on mitä ihanin kertoja joka jaksaa pysäyttää aina välillä tarinan ja muistuttaa kuka kukin on ja mitä kukin on tehnyt. Jossain kohtaa se alkoi tympiä.

Jaksojen määrä: 22
Jaksojen kesto: 40min
Julkaisuvuosi: 2015
Esityskanava: The CW
Genre: komedia, draama
Arvosana: ***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti