keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Scream, kausi 1

Kuvahaun tulos haulle scream season 1
HUOM! Teksti sisältää juonipaljastuksia!

Itse en ole koskaan Scream-elokuvaa nähnyt, enkä tule ehkä koskaan katsomaan. Tämä siitä tehty tv-sarja kuitenkin sai mielenkiintoni itselleen aivan täysin. Pitkin sarjaa sitä jaksoi arvuutella ja miettiä ja päätellä, että kuka se murhaaja on. Jokainen hahmo pääsi vuorollaan tarkastelun alle, mutta vain harva tuntui riittävän epäilyttävältä. Onneksi viimeinen jakso vapautti pohdinnoilta, kaikilta niiltä. Viimeisessä jaksossa selitettiin myös tarkasti se, että miksi murhaaja teki sen mitä teki.
     Lyhyesti kauden idea: 20 vuotta sitten kylää ravisteli murhien sarja jonka päätteeksi maskia käyttänyt murhaaja kuoli. Nyt on saapunut uusi murhaaja, käyttäen vanhaa maskia ja vanhoja tapoja. Hän selkeästi vainoaa Emma Duvalia ja hänen ystävänsä ovat vaarassa. Mutta miksi?
     Murhat tuovat kylään myös toimittajan joka haluaa tietää tapahtumista kaiken, että hän voi tehdä jakson sarjaansa. Hän tuntuu olevan kaikkialla ja ystävystyy Emman kanssa. Samalla kysellään, että kuka näkyy pormestarin kanssa autotallissa kuvatulla videolla. Missä on Brooken äiti?
     Tapahtumien kulkiessa eteenpäin salaisuuksia tulee esiin yksi jos toinenkin. Kuka on Daisy? Miksi Emman äidille lähetetään sydän? Sydämiä särkyy ja rakkaus syntyy uudestaan. Kolmiodraaman kipinä kylvetään, mutta se ei kovin pitkälle idä. Hermoromahdus.

Jaksojen määrä: 10
Jaksojen kesto: 40min
Julkaisuvuosi: 2015
Genre: kauhu, mysteeri, trilleri, slasher
Arvosana: ****

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti