torstai 5. tammikuuta 2017

Reign, kausi 2

Kuvahaun tulos haulle reign season 2 Toinen kausi. Sama vanha tarina hieman uudistetuilla juonenkäänteillä. Kenehenkään ei vieläkään voinut luottaa ja kaikki pettivät toisensa. Ei siis mitään uutta sen suhteen. Ranskan kunigasparia uhkaa taas vaara ja pettureita löytyy niistä rakkaimmista. Porukkaa kuolee taas vaikka millä mitalla ja hommat menee päin mäntyä. Lopussa Englannin kuningatar saa liittolaisia ja valta on vaakalaudalla.
     Okei, hidastetaanpa vähäsen ja aloitetaan alusta. Kauden alussa kuningas Henry saa surmansa, saatettuaan ensin kaikki läheiset vaaraan ja tapettuaan viattomia. Täten Francis ja Mary nousevat valtaan ja saavat kokea hallitsemisen vaikeudet. Asiat eivät mene aivan putkeen ja vallankaappaus yrityksiä on vaikka millä mitalla. Yksi niistä johtaa Maryn raiskaamiseen. Mary syyttää tapahtuneesta Francista ja heidän välinsä kylmenevät.
     Hoviin saapunut Louis ystävystyy Maryn kanssa ja heistä tulee rakastavaiset. Francis lupaa suojella heitä ja toivoo Maryn antavan hänelle tapahtumat anteeksi ja jättävän Louisin. Samaan aikaan Englannin valtaistuimelle nousee protestanttinen Elizabeth, saaden Maryn pelkäämään Skotlannin menettämistä. Hommat etenevät kovaa vauhtia ja lopulta monien sattumusten kautta Elizabeth hyökkää Ranskan hoviin, apunaan Louis joka haluaa Maryn kokonaan itselleen. Lopputulos ei kuitenkaan ole aivan toivottu.
     Kausi loppuu siihen, että Francis tapaa kauan kadoksissa olleen Nostradamuksen. Francista koskevat suuri paljastus tulee ilmi. Tämä paljastus sai ainakin minut hieman epäilemään Francisin tunteita ja aikeita Marya kohtaan. Antoiko heistä kumpikaan toiselle todella anteeksi?


Jaksojen määrä: 22
Jaksojen kesto: 45min
Julkaisuvuosi: 2015
Esityskanava: AVA
Genre: historiallinen, fantasia, romantiikka, draama
Arvosana: ****

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti