torstai 2. helmikuuta 2017

Girls, kausi 3


Kuvahaun tulos haulle girls season 3

HUOM! Teksti sisältää juonipaljastuksia, eli lukeminen omalla vastuulla!

     Jo kolmas kausi tätä hömppää. Olen ylpeä itsestäni. Tai sitten en. Ajan viettoon tämä sarja sopii edelleen, eli suurta ajattelua ei vaadita. Tämä kausi kuitenkin on taas hieman kehittyneempi kuin edeltäjät. Tämä on hyvä asia, sillä sarjaa on mukava katsoa kun se kehittyy joka kaudella.
     Tähän kauteen mahtui paljon. Mikä näkyy jaksojen määrän lisääntymisenä. Kuitenkaan tarina ei mennyt niin paljoa eteenpäin, että putoaisi kärryiltä. Hahmot kehittyivät taas ihmisinä, ottaen suuria loikkia. 
     Tämän kauden suosikkini oli Hannah. Ehdottomasti. Hänen itsekkyys ärsyttää edelleen, mutta samalla hän tuntui ainoalta hahmolta jolla edes jossain kohtaa oli homma hallussa. Muut vain kulkivat ja valittivat epäonnistumisiaan. Hannah sentään siirtyi elämässään eteenpäin ja kauden lopussa hän teki valinnan, joka varmasti tulisi muuttamaan hänen elämänsä.
     Shoshanna on tähän asti ollut sellainen hahmo jota olen kunnioittanut, vaikka hän onkin vähän omalaatuinen ja vaikeasti ymmärrettävä ja hän puhu aivan liikaa. Hänellä on kuitenkin ollut muista eroten tavoite elämälleen ja hän on mennyt sitä tavoitetta kohti. Tässä kaudessa tuo kaikki kuitenkin muuttuu. Hänestä tulee pintaliitäjä jonka koulumenestys kärsii ja hän ei tiedä mitä tekisi. Toivottavasti seuraavalla kaudella hän saa punaisesta langasta taas kiinni.
     Marnie taas? Hän on aivan yhtä ärsyttävä kuin ennekin. Hän vain valittaa ja valittaa. Hän yrittää olla ystävä, mutta se tuntuu vain kauhealta esitykseltä joka ei todellakaan mene kenellekään läpi. Sitten on Jessa, joka kauden alussa haetaan vieroituksesta. Hänen elämänsä on edelleen menossa alamäkeä ja hän esittää, että kaikki on hyvin. Piikittely menee joissain kohtaa melkeinpä yli, mutta silti hän jollain ihmeen tavalla saa pidettyä kaverikolmikon lähellään.
     Muihin kausiin verrattuna tätä katsoessa tuli sellainen olo, että jokaista jaksoa oli mietitty tarkkaan. Jokaisella jaksolla oli jokin merkitys, ne kertoivat katsojalle jotain. Ensimmäistä kertaa tajusin jakson katsottuani alkaneeni miettiä jaksossa käsiteltyä aihetta. Ei toki joka jakson jälkeen, mutta joskus. Toisin sanoen, tämä kausi laittoi katsojan ajattelemaan. Omaa ja toisten elämää.
     Siirryn seuraavaan kauteen innoissani ja odotan siltä paljon. Toivottavasti en pety.

Jaksojen määrä: 12
Jaksojen kesto: 30min
Julkaisuvuosi: 2014
Esityskanava: HBO, YleTV2
Genre: komedia, draama
Arvosana: ****

Kuvahaun tulos haulle girls season 3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti