maanantai 6. maaliskuuta 2017

Girls, kausi 5

HUOM! Teksti sisältää juonipaljastuksia!

     Viides kausi, yhtä hullun myllyä. Tässä kaudessa jotenkin tuli kauheasti esiin epävarmuuksia ja toisista poispäin kasvamista. Jotenkin tämä kausi tuntui surullisemmalta kuin aikaisemmat.
     Kausi lähti käyntiin Marnien ja Desin häistä. Kauniit, luonnolliset häät. Täynnä draamaa ja yllättäviä juonenkäänteitä. Mukana on myös Hannahin uusi poikaystävä Fran, mikä luo omanlaisen jännitteen koko hommaan. Kauden lopussa molemmat suhteet ovat ajautuneet karille omista syistään.
     Kauden aikana saa kokea mitä mielenkiintoisempia tunteita. Niin omia tunteita kun hahmojenkin. Monen hahmon elämä muuttuu täysin, kuten Hannahin isän sekä Adamin ja Jessan. Samalla seurataan Shoshannan matkaa Japanissa ja sen tuomia haasteita ja yllättäviä käänteitä.
     Tässä kaudessa kuitenkin tulee mielestäni parhaiten esiin se, että ensimmäisellä kaudella nelikko oli ystäviä ja heidän suhteensa olivat hyvät. Tällä viidennellä kaudella tunnutaan kuitenkin tulevan siihen pisteeseen, että nuoret naiset eivät ole varmoja mitä he elämältään haluavat ja kenen kanssa.
     Ensimmäisten kausien komediasta ei tunnu tässä kaudessa olevan oikein mitään jäljellä, mikä hieman itseäni haittasi. Enää tämä sarja tunnut ihan niin rennolta katseltavalta, vaan pikemminkin ahditavalta. Kenelläkään ei tunnu menevän loppupeleissä kovin hyvin ja hommat menevät päin mäntyä. Tämän takia minun on valitettavasti annettava vain kolme tähteä. Jotenkin tämä sarja on vain muuttunut liikaa siitä mistä se lähti.

Jaksojen määrä: 10
Jaksojen kesto: 30min
Julkaisuvuosi: 2016
Esityskanava: HBO, Yle TV2
Genre: draama, komedia
Arvosana: ***


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti