maanantai 10. huhtikuuta 2017

Degrassi: Next Class, kausi 3

      Degrassi kertoo Degrassin yliopistossa opiskelevista nuorista ja seuraa heidän elämäänsä niin koulussa kuin kotona. Next Class on jatkoa aiemmille Degrassin elämästä kertoville sarjoille (lue lisää englanniksi: wikipediasta).
     Tätä sarjaa pystyy siis seuraamaan Netflixin kautta ja kun ensimmäinen kausi tuli sinne, olin hieman skeptinen. Tälläiset sarjat eivät meinaan ehkä ole juuri sitä omaa tyyliä edustavia. Annoin tälle kuitenkin mahdollisuuden, enkä ole katunut sitä. Nyt kun kolmaskin kausi ilmestyi, katsoin sen heti parin päivän sisällä.
     Tämä sarja on sellaista hömppää jota katsoessa ei tarvitse niin keskittyä. Samalla tämä kuitenkin käsittelee hyvin nuorten elämää ja pistää katsojan miettimään. Toki niitäkin kohtia on, mitkä todellisuudessa ei menisi aivan kuten sarjassa, mutta eiköhän niissä aina ole sellaisia asioita.
     Valitettavasti minun on kuitenkin sanottava, että pidin kahdesta ensimmäisestä kaudesta paljon enemmän kuin tästä. Jotenkin vain homma ei oikein tuntunut enää niin luontevalta. Sen lisäksi moni hahmo on muuttunut niin paljon alkuperäisestä, että se on jo hieman häiritsevää.
     Kuten aiemmat kaudet, myös tässä kaudessa oli muutama hyvin painava teema jotka kulkivat koko kauden läpi: masennus sekä koomapotilaan selviytyminen. Sen lisäksi oli toki kaikki normaalit aikuistuvan nuoren ongelmat, niin tyttöjen kuin poikienkin.

Jaksojen määrä: 10
Jaksojen kesto: 25min
Julkaisuvuosi: 2017
Genre: draama
Arvosana: ***½


p.s. Kahdesta ensimmäisetä kaudesta on tulossa jossain kohtaa arvostelut :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti