tiistai 27. kesäkuuta 2017

Teen Wolf, kausi 3

Varoitus! Teksti saattaa sisältää juonipaljastuksia!

     Kahdessa edellisessä kaudessa on jaksoja ollut kaksitoista (12) kappaletta. Tässä kaudessa niitä oli tuplasti, mikä hieman alussa herätti hämmennystä. Puolessa välissä kautta huomasi, että omalla tavallaan tähän kauteen oli liitetty kaksi kautta yhteen. Siksi siis tupla määrä jaksoja. En tiedä oliko kahden kauden yhdistäminen kovin tarpeellista, mutta toisaalta erillisinä ne olisivat tuntuneet hieman tönköiltä.
     Kolmas kausi käsittelee sitä, miten alfa-lauma muuttaa Beacon Hillsin ja nuorten elämää. Vaikeuksia on taas vaikka muille jakaa kuten edellisilläkin kausilla. Suunnitelmat eivät mene ihan niin nappiin ja ongelmat sen kuin pahenee. Mutta kuten hommaan kuuluu, kauden lopussa homma saadaan joten kuten hallintaan.
     Kauden aikana esitellään monia uusia hahmoja ja yliluonnollisia olentoja. Ystävistä tulee vihollisia ja vihollisista ystäviä. Kuoleman rajalla käyminen aiheuttaa suuria ongelmia, joihin paneudutaan kauden toisella puoliskolla. Toiseen puoliskoon on myös saatu ahdettua paha riivajahenki, minkä tappaminen on yksi suuri prosessi.
     Kun ajattelee kautta kokonaisuutena, siihen mahtuu paljon asiaa ja on hyvin mielenkiintoinen. Jos taas ajattelee kautta kahtens erillisenä osana, ensimmäinen osa on huonompi kuin jälkimmäinen. Toisaalta kauteen on saatu mahdutettua hyvin paljon tunteita ja katsoja saa niistä osansa kun hyvin tärkeä hahmo saa surmansa.

Jakson kesto: 40min
Jaksojen määrä: 24
Julkaisuvuosi: 2013-2014
Esityskanava: MTV (Yhdysvallat)
Genre: kauhu, toiminta, draama
Arvosana: ****

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti