keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

Shadowhunters, kausi 1


HUOM! Teksti saattaa sisältää juonipaljastuksia, eli lukeminen omalla vastuulla!

     Aion olla nyt täysin rehellinen, sillä en tiedä miten muuten voisin tämän sanoa. Tämä sarja (tai ainakin ensimmäinen kausi) oli huono. Ainakaan itse en tykännyt, en sitten yhtään. Ehkä se johtuu siitä, että olen lukenut kirjat ja katsonut elokuvat. Mutta silti. Jotenkin toivoin tältä niin paljon enemmän kuin se antoi.
     Jos et ole tutustunut kirjoihin tai elokuviin mihin tämä sarja pohjautuu, niin ehkä silloin tämä on hyvä ja viihdyttävä. Sillä kyllähän tämä ihan katsottava oli. Jotenkin vain itseäni häiritsi se, että tämä oli jotenkin niin hidastempoinen ja tuntui vähän väkisin väännetyltä.
     Minun on kuitenkin pakko myöntää, että sarja on tehty ihan hyvin ja näyttelijät ovat hyviä. Ei siis sinällään mitään huonoa sanottavaa. Jotenkin koko sarja vain tuntuu kovin turhalta. Miksi sellainen on tehty? En tiedä mitä muuta voisin sanoa.
     Jos kuitenkin koet tarvetta nähdä tämän sarjan, niin katso vain. Siinä on omia hyviä kohtia ja ehkä jos sitä katsoo erilaisilla odotuksilla kuin omani, niin lopputulos voi olla paljon parempi.
     Ja jos joku nyt miettii, että aionko katsoa toisen kauden? Vastaus on kyllä. Ihan vain mielenkiinnosta.

Jaksojen määrä: 13
Jaksojen kesto: 45min
Julkaisuvuosi: 2016
Esityskanava: Freeform, Netflix
Genre: fantasia, seikkailu
Arvosana: **½

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti