tiistai 4. heinäkuuta 2017

Teen Wolf, kausi 5


Varoitus! Teksti saattaa sisältää juonipaljastuksia!

     Viides kausi, läjä uusia hahmoja, uusi vihollinen. Tällä kertaa kuitenkin sellainen vihollinen, mistä olisin halunnut tietää vielä hieman lisää. Tai ainakin sen luojasta, sillä niistä ei oikein kunnolla kerrottu.
     Tämä kausi oli mielestäni tähän mennessä paras näistä. Kauhutohtorit ja heidän luomuksensa oli vain jotain niin koukuttavaa ja mielenkiintoista, että siitä olisi halunnut kuulla lisää. Sen lisäksi oman mausteensa hommaan toi ongelmat, joita jokaisella nuorella oli. Tässä kaudessa vain oli sitä jotain, mitä muissa ei oikein ole ollut.
     Syy miksi en anna tälle kaudella viittä tähteä on se, että kaiken hyvän keskellä oli yksi asia joka itseäni häiritsi. Minua häiritsi eräs hahmo, joka oli täytynyt ottaa tähän kauteen mukaan, Allison. Toki hänen näkymiselleen oli hyvät perusteet, mutta jotenkin se vain häiritsi itseäni jollain tasolla liikaa. Oli kuitenkin mukava nähdä muita vanhoja hahmoja tällä kaudella ja seurata sitä muutosta joka heissä oli tapahtunut.
     Nyt kuitenkin jään mielelläni odottamaan kuudetta kautta, sillä kuten yleensä, ei ne ongelmat vielä lopu vaan aina syntyy uusia.

Jaksojen määrä: 20
Jaksojen kesto: 40min
Julkaisuvuosi: 2016
Esityskanava: MTV (Yhdysvallat)
Genre: kauhu, toiminta, draama
Arvosana: ****½

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti