tiistai 5. syyskuuta 2017

Girlboss, kausi 1

HUOM! Teksti saattaa sisältää juonipaljastuksia!

     Tämä sarja oli sellainen, minkä laatua epäilin, mutta loppujen lopuksi tämä oli yllättävän hyvä. Eihän tämä mikään viiden tähden sarja ole, mutta tämä oli viihdyttävä ja rentouttava. Tätä katsoessa ei tarvinnut miettiä mitään ylimääräistä.
     Sarja siis kertoo nuoresta naisesta joka haluaa elää elämäänsä täysillä eikä halua tehdä mitään mistä ei itse tykkää. Hän yrittää löytää oman juttunsa ja kun se löytyy, hän painaa pitkää päivää homman toimimiseksi. Hankaluuksia mahtuu matkalle monia (kuten aina), niin töiden kuin rakkaudenkin kohdalla. 
     Kaikkein eniten pidin tässä sarjassa sen viihdyttävyydestä. Aina välillä tuli hetkiä, kun sai naurahtaa, mutta silti homma pidettiin melko asiallisena ja realistisena. Siitä suuri plussa.
     Asia mikä sarjassa ärsytti? Se miten paljon sarjaan oli tungettu "itsestäänselvyyksiä". Kuten se miten ihmiset eivät muutu pettäjistä kilteiksi pikku enkeleiksi. Jotenkin se vain ärsytti suunnattomasti, kun omat odotukset kävivät toteen. Ennalta-arvattavuus siis hieman tökki, ainakin omalla kohdalla.
     Kaiken kaikkiaan tämä oli yksi niistä sarjoista, joita voin oikeasti suositella katsomaan. Tämä sopii melkeinpä kenelle vaan. Ja juuri sellainen realistinen ote koko sarjassa oli mielestäni mukavaa vaihtelua. Sen lisäksi jaksojen pituus on omasta mielestäni plussaa, sillä tylsiä kohtia ei ehdi tulemaan oikeastaan yhtään.

Jaksojen määrä: 13
Jaksojen kesto: 25min
Julkaisuvuosi: 2017
Genre: komedia
Arvosana: ***½

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti