tiistai 28. marraskuuta 2017

Girls, kausi 6

HUOM! Teksti saattaa sisältää juonipaljastuksia!
Girls, tuo sarja mikä on tuonut paljon iloa tylsiin arki-iltoihin. Nyt se kuitenkin on tullut tiensä päähän, viimeisen tunteita herättävän kauden avulla. Jos et ole vielä tutustunut tähän sarjaan, nyt sinulla on vielä mahdollisuus siihen. Blogistani löytyy myös arvostelut kaikista edellisistä kausista, pääset niihin tuolta oikean sarakkeen linkistä (tv-sarjat -> Girls).
     Viides kausi oli hieman pettymys ittselleni, mutta onneksi tämä viimeinen kausi oli kaiken sen arvoista. Kaikki kesken jääneet ihmissuhdekuviot saivat arvoisensa päätöksen, eikä katsojalle jäänyt kysymyksiä hahmojen tulevaisuudesta. Sarjan aikana päähahmojen elämät muuttuivat todella paljon siitä, mikä tilanne oli aivan alussa. Ja jotenkin oli ihanaa, että lopusta oli uskallettu tehdä hieman surullinen, eikä yritetty saada kaikki ystäviä takaisin yhteen.
     Kaikilla kausilla seurattiin hyvin kaikkien neljän naisen elämää, töyssyineen ja ruusuineen. Muutokset heidän elämässään oli selkeästi näkyvillä. Kaiken kaikkiaan tämä sarja osasi tiivistää yhteen mitään pois jättämättä sen, että ihmiset muuttuu ja elämäntilanteet muuttuu. Karu totuus läjäytettiin suoraan päin katsojan naamaa, mitään kaunistelematta.

Jaksojen määrä: 10
Jaksojen kesto: 30min
Julkaisuvuosi: 2017
Esityskanava: HBO, Yle TV2
Genre: komedia, draama
Arvosana: ****

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti