perjantai 10. marraskuuta 2017

Grimm, kausi 2

HUOM! Teksti saattaa sisältää juonipaljastuksia!

     Grimmin toinen kausi lähtee liikkeelle siitä, mihin ensimmäinen kausi jäi. Eli toisin sanoen: Nick tapaa äitinsä kenen luuli olevan kuollut ja Juliette (Nickin avovaimo) on edelleen koomassa. Eli heti aloituksesta ymmärtää, että taas mennään. Hommat menevät eteenpäin ja uusia asioita tulee ilmi. Keneen voi vielä luottaa, on kauden kysymys.
     Toisen kauden aikana katsoja saa hieman paremman käsityksen Weseneiden hallinnosta ja Grimmien osuudesta koko hommaan. Palapelin paljoa ilmestyy sieltä ja täältä. Ja täytyy myöntää, että osa jää huomaamatta tai niitä ei ymmärrä ihan kokonaan.
     Toinen kausi jakaa hyvin siitä tyylistä mihin ensimmäinen jäi. Pitäen yllä sitä teemaa, että jokaisessa jaksossa keskitytään yhteen asiaan ja jossain taustalla pyörii koko kokonaisuus. Jossain kohtaa kuitenkin aloi jo hieman ärsyttämään se, että jokaisessa Nickin poliisioperaatiossa osallisena oli jotenkin aina wesen. Eli ehkä sinne väliin olisi voinut tunkea ihan "normaalin" rikoksen. Muuten tämä kausi oli yhtä hyvä kuin ensimmäinenkin, ei mitenkään erikoisen sykähdyttävä. Mutta toisaalta sen verran mielenkiintoinen, että loppukin on katsottava.

Jaksojen määrä: 22
Jaksojen kesto: 43min
Julkaisuvuosi: 2012
Genre: toiminta, kauhu, fantasia, draama, mysteeri
Arvosana: ***½

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti