tiistai 28. marraskuuta 2017

Grimm, kausi 3

HUOM! Teksti saattaa sisältää juonipaljastuksia!
     Ensimmäiset kaksi kautta ovat sisältäneet yhden asian, minkä ympärille kausi kiertyy. Ja niin oli myös tämän kauden kohdalla. Nyt aiheena on Adalind (Claire Coffee) ja hänen tuleva lapsensa (ja voimat). Syntyvä lapsi tulee olemaan puoliksi kuninkaallinen, mikä aiheuttaa suurta kuohuntaa. Kaikki haluavat lapsen, mutta kuka hänet lopulta saa ja kenen luona hän on turvassa.
     Pääteeman lisäksi kauden jokaisessa jaksossa on oma juonensa, mikä joko vie pääjuonta eteenpäin tai pitää sen paikallaan. Kaikenlaista siis ehtii myös tämän kauden aikana tapahtumaan, mutta paljon jää myös tapahtumasta. Kauden aikana tutustutaan myös uuteen tyttöön, kuka on grimm. Nick (David Giuntoli) kokee asiakseen alkaa kasvattaa tyttöä ja opastaa häntä selviytymään.
     Kahteen ensimmäiseen kauteen verrattuna, tämä kausi oli jotenkin vaisumpi. Tai ainakaan itse en tykännyt tästä kaudesta ihan niin paljoa. En tiedä johtuiko se pääjuonen suuresta näytillä olosta vai mistä, mutta toivon homman muuttuvan seuraavalla kaudella vähän vanhaa mallia kohti.

Jaksojen määrä: 22
Jaksojen kesto: 45min
Julkaisuvuosi: 2013
Genre: toiminta, kauhu, fantasia, draama, mysteeri
Arvosana: ***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti