keskiviikko 29. marraskuuta 2017

Olipa kerran, kausi 1

HUOM! Teksti saattaa sisältää juonipaljastuksia!

Olipa kerran (Once Upon a Time) on sarja joka kertoo Storybrook-nimisestä kaupungista. Storybrookessa asuvat henkilöt ovat todellisuudessa tunnettujen (ja vähemmän tunnettujen) satujen hahmoja, ketkä ovat joutuneet Ilkeän Kuningattaren kirouksen valtaan. He eivät muista aikaa ennen kirouksen lankeamista, eli he eivät muista todellista itseään. On kuitenkin olemassa henkilö, kuka pystyy murtamaan kirouksen. Matka kirouksen purkamiseen on kuitenkin pitkä ja kivikkoinen, onnistuminen on uskosta kiinni.
     Olipa kerran on omasta mielestäni viihdyttävä, katsottava sarja. Se sopii hyvin fantasiasta ja "hömpästä" tykkääville. Ei mitään vakavaa, vain juoni mikä tempaa katsojan mukaansa ja saa janoamaan lisää jokaisen jakson jälkeen. 
     Minun mielestä tähän sarjaan ollaan saatu juuri oikeat näyttelijät. Animaatiot taas eivät jotenkin sovi omaan silmääni. Erilaiset taiat ym. eivät vain näytä kovin luonnollisilta. Lisäksi sarjasta on tehty hieman sekava (ainakin alussa tuntui sekavalta), kun on yhdistetty nykyhetki Storybrookessa ja aika ennen kirousta Lumotussa metsässä. Tähän ajan vaihteluihin onneksi pääsi melko nopeasti sisälle, mutta kyllä se alussa hieman hämmensi.

Jaksojen määrä: 22
Jaksojen kesto: 45min
Julkaisuvuosi: 2011
Esityskanava: Nelonen
Genre: draama, fantasia, mysteeri, seikkailu
Arvosana: ***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti