perjantai 1. joulukuuta 2017

Olipa kerran, kausi 2

HUOM! Teksti saattaa sisältää juonipaljastuksia!

Ensimmäisen kauden lopussa kirous saadaan murrettua ja kylän asukkaiden muistit palautettua. Uudet ongelmat kuitenkin nostavat heti päätään, eikä seikkailu ole vielä ohi. Siitä jatkuu toinen kausi.
     Kauden alussa Emma ja Snow päätyvät portaalin avulla toiseen maailmaan. Siellä he tutustuvat uusiin ihmisiin ja Emma tajuaa, että maailmoissa on paljon eroa, eikä hänen taitonsa toimi joka paikassa. Emma ja Snow yrittävät päästä takaisin Storybrookeen, mutta sitä varten heidän pitäisi saada luotua portaali. Heillä on kuitenkin yksi ongelma apurinsa kanssa, Reginan äiti Cora sekä Koukku. He yrittävät myös löytää keinon päästä Storybrookeen.
     Taistelu on kovaa ja kaikkea ehtii tapahtua ennen kauden loppua. Emman ja Snown palattua Storybrookeen, tulee uusia ongelmia. Ihmissuhteet ja luottamus ovat koetuksella. Kuka on oikeassa? Kuka haluaa tuhota taikuuden? Tämän kaiken lisäksi Emma tajuaa osaavansa taikoa, tosin hyvin hallitsemattomasti.
     Ensimmäiseen kauteen verrattuna tämä kausi oli hieman parempi. Enemmän toimintaa ja jännitystä. Animaatiot taikuuden suhteen eivät tosin ole parantuneet kovin paljoa. Siitä siis edelleen hieman miinusta. Tällä kaudella oli havaittavissa muutosta joissakin hahmoissa, mikä oli ihan kiva huomata. Sen lisäksi kauden lopussa tihrustin muutamat kyyneleet, mikä on aina hyvä merkki.

Jaksojen määrä: 22
Jaksojen kesto: 45min
Julkaisuvuosi: 2012
Esityskanava: Nelonen
Genre: draama, fantasia, mysteeri, seikkailu
Arvosana: ***½

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti