keskiviikko 6. joulukuuta 2017

Olipa kerran, kausi 3

HUOM! Teksti saattaa sisältää juonipaljastuksia!

Kolmas kausi, täynnä seikkailuja ja draamaa. Siis oikeasti, nyt on kuvioihin tullut myös kolmiodraama, asia mistä en pidä sitten yhtään. Jos sen kuitenkin jättää omaan arvoonsa, oli tämä kausi muuten ihan katsottava ja taas ehkä vähän parempi kuin edeltäjänsä.
     Tarina lähtee liikkeelle Mikä-mikä-maasta, mihin Henry kidnapattiin. Totuus siitä, kuka haluaa tehdä taikuudelle jotain, alkaa selvitä. Ihmissuhteet syvenevät, luottamus rikkoutuu, luottamus muodostuu, käsitys muuttuu. Uutta tietoa hahmoista tulee vaikka miten paljon, eikä kaikessa meinaa edes pysyä perässä. Kauden aikana seurataa niin montaa hahmoa, että kokonaisuudesta tulee ehkä hieman liian laaja käsiteltäväksi.
     Puolessa välissä kautta homma muuttuu aivan toisenlaiseksi. Storybrooken asukkaat joutuvat palaamaan Lumottuun metsään, mutta Emma ja Henry eivät lähde heidän mukaansa. Sen sijaan he menettävät muistonsa ja muuttavat New Yorkiin. Tämä tilanne ei kuitenkaan pysy kuin vain vuoden, sillä silloin langetetaan uusi kirous. Mutta kuka sen on langettanut? Ja miksi? Tästä alkaa uusi seikkailu, minkä paljastaminen olisi ihan liikaa tässä.
     Mutta sen voin sanoa, että kauden lopussa Emma ja Koukku joutuvat menneisyyteen, eikä kaikki mene ihan suunnitelmien mukaan. Lopputuloksena on se, että katsojat tutustutetaan uuteen hahmoon, Elsaan.

Jaksojen määrä: 22
Jaksojen kesto: 45min
Julkaisuvuosi: 2013
Esityskanava: Nelonen
Genre: draama, fantasia, mysteeri, seikkailu
Arvosana: ***½

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti