tiistai 6. helmikuuta 2018

Shooter, kausi 1

HUOM! Teksti saattaa sisältää juonipaljastuksia!

Jos toiminta heti sarjan alusta on se sinun juttusi, suosittelen katsomaan tämän. Jos sen lisäksi ammuskelu ja hyvä juoni kiinnostaa, niin vielä suuremmalla syyllä kannattaa katsoa tämä. Jos olet nähnyt saman nimisen elokuvan, suosittelen silti katsomaan myös tämän. Se on sen arvoista.
     Tämä ensimmäinen kausi tuli katsottua yhdessä päivässä. Enkä nyt valehtele. Tähän vain jäi koukkuun, eikä katsomisen lopettaminen tullut mieleenkään (onneksi tätä katsoessani oli loma). Tarina piti niin hyvin otteessaan ihan alusta loppuun, eikä tylsiä hetkiä tullut oikeastaan yhtään. En voi muuta kuin ylistää tätä kautta.
     Tarina lähtee liikkeelle siitä, kun enistä tarkka-ampujaa Bob Leetä pyydetään selvittämään, miten presidentti tullaan murhaamaan. Homma kuitenkin suistuu raiteiltaan ja Bob Lee todetaan syylliseksi Ukrainan presidentin murhaan. Alkaa koukuttava tapahtumasarja ja Bob Leen taistelu saada oikea murhaaja selville.
     Kauden aikana katsoja saa pidättää hengitystään ja huokaista helpotuksesta vuorotellen. Mikään ei ole varmaa ja yllätyksiä mahtuu matkaan. Kuka on ystävä? Keneen voi luottaa?
     En tiedä mitä muuta voisin sanoa tästä sarjasta. Se vain on katsomisen arvoinen, jos yhtään genre itseä kiinnostaa. Ja miksei muutenkin.

Jaksojen määrä: 10
Jaksojen kesto: 45min
Julkaisuvuosi: 2016
Genre: toiminta, draama, trilleri
Arvosana: *****

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti