tiistai 20. maaliskuuta 2018

Vampyyripäiväkirjat, kausi 3

HUOM! Teksti saattaa sisältää juonipaljastuksia!

Kolmas kausi keskittyy aika paljon alkuperäisiin ja heidän suunnitelmiinsa. Ongelmat eivät paratiisista lopu, sen huomaa viimeistään tämän kauden aikana. Tämä kausi myös koettelee paljon hahmojen välisiä ihmissuhteita ja rakkaus on koetuksella monessakin kohtaa.
     Tämä kausi pitää totutusta menosta ja meinigistä kiinni, eikä katsoja pääse pettymään. Itse tykkäsin ehkä eniten tässä kaudessa Klausista, vaikka samalla hahmo herätti pientä vihaa ja halveksuntaa. Muutenkin tämä kausi loi hieman ristiriitaisia tunteita, mikä omalla tavallaan on vain hyvä asia.
     Kaiken lisäksi tähän kauteen mahtui mielestäni enemmän menneisyyden muistelua kuin kahteen ensimmäiseen. Tai sitten vain kuvittelin. Mutta paljon sitä kuitenkin oli, varsinkin Stefanin menneisyys Silpojana tuli esille monesti.
     Kaikesta huolimatta en voi antaa tälle kaudelle enempää tähtiä kuin edellisillekään. Jotenkin tämä vain tuntui yhtä puuduttavalta ja tasapaksulta. Juoni meni eteenpäin koko ajan, mutta silti jäin kaipaamaan jotain, mikä olisi oikeasti säväyttänyt ja pysäyttänyt.

Jaksojen määrä: 22
Jaksojen kesto: 45min
Julkaisuvuosi: 2011-2012
Esityskanava: CW, MTV3
Genre: fantasia, kauhu, draama
Arvosana: ***½

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti