sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Vampyyripäiväkirjat, kausi 4

HUOM! Teksti saattaa sisältää juonipaljastuksia!

Kun homma alkaa näyttää jossain määrin hyvältä, on siinä kohtaa mainio tilaisuus muuttaa yksi päänäyttelijöistä vampyyriksi. Koska miksipä ei. Voisi vaikka käydä juoni liian tylsäksi ja tasapaksuksi. Siitä lähtee tämä kausi liikkeelle.
     Lyhykäisesti siis koko kauden juoni. Yksi päähahmoista muuttuu vampyyriksi ja siihen aletaan etsiä parannuskeinoa. Yksi mahdollinen vaihtoehto löytyy ja koko loppukausi sitä yritetään tavoitella. Hommat ei kuitenkaan mene yhtään niin kuin on suunniteltu ja mutkia tulee matkaan enemmän kuin tarpeeksi. Lopulta erilaisten sattumusten summana parannuskeino ei päädy sen suuhun kenelle se oli suunniteltu. Kaiken tämän keskellä Bonnie herättää henkiin hänelle rakkaan ihmisen, kuolettavin seurauksin. Ja ainiin, jossain siellä välissä Elenan ja Damonin välit alkavat lämpenemään.
     Siinä oli neljäs kausi noin niin kuin suurinpiirtein. Jotenkin tämä kausi tuntui itsestäni tähän astisista kausista parhaimmalta, mutta ei niin hyvältä kuin se ehkä parhaimmillaan olisi voinut olla. En tiedä onko se suurin ongelma Elenan uhriutuminen ja "minä sitä, minä tätä"-asenne, vai voiko taustalla olla jotain muuta. Ehkä saan tietää sen vielä joskus.

Jaksojen määrä: 23
Jaksojen kesto: 45min
Julkaisuvuosi: 2012-2013
Esityskanava: CW, MTV3
Genre: fantasia, kauhu, draama
Arvosana: ****

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti